CLT Holland Autolift of Parkeerlift kopen Noord-Brabant

 

CLT Holland is fabrikant van hoogwaardige, luxe uitgevoerde en revolutionaire autoliften.

 

De parkeerliften van CLT Holland zijn ruimtebesparend en een ideale parkeeroplossing. Doordat 2 auto’s boven elkaar worden geparkeerd worden er dus extra parkeerplaatsen gecreëerd. Auto’s verdwijnen uit het straatbeeld doordat de autoliften ondergronds parkeren mogelijk maken. Ook maatwerk liften zijn mogelijk, we bekijken dan samen de mogelijkheden.

 

CLT Holland maakt het onderscheid tussen de Up-Parkers en Down-Parkers. De Up-Parkers gaat de eerst geparkeerde auto omhoog waardoor er een tweede auto onder de eerste auto geparkeerd kan worden. Het principe van de Down-Parker werkt omgekeerd. De parkeerlift wordt in de hoogste stand geplaatst, de eerste auto rijdt op het onderste parkeerdek en de lift zakt ondergronds. Op het bovenste parkeerdek kan de tweede auto worden geparkeerd.

De car liften van CLT zijn een ideale parkeeroplossing voor zowel gemeenten, particulieren als voor (auto)bedrijven. De toepassingen zijn uiteenlopend van projectbouw in steden (ruimtebesparende insteek, meer parkeerplaatsen, auto’s uit straatbeeld weren), autobedrijven en autogarages (werken aan auto’s, verkoop/presentatie nieuwe luxe wagens), de liften kunnen ook ingebouwd worden in een oprit of tuin bij uw woning (parkeren van twee auto’s op de plaats van één, toegang tot ondergrondse parkeerkelder). Het bovenste parkeerdek van de Down-Parker type autolift kan worden aangepast in de uitstraling van de omgeving (straatwerk, tegels, gras, beton, asfalt, etc). Hierdoor valt de aanwezigheid van de autolift niet op.

Het parkeren van auto’s in de parkeerliften van CLT Holland (Car Lift Technologies) is uiterst veilig, eenvoudig te bedienen en de liften zijn ontworpen met ook op gebruiksgemak. Er zijn dan ook tal van optie’s beschikbaar.

O.a. positioneringshulp, LED verlichting, RC afstandsbediening, HD beveiligingscamera’s, bediening via SmartPhone en SMS Push berichten bij calamiteiten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden over het aanschaffen en het toepassen van autoliften of parkeerliften in uw situatie? Neem dan contact met ons op.
Bij begeleiden u van A tot Z bij het kopen van uw eerste autolift.

Wij zijn gevestigd in Tilburg, Noord-Brabant.

 

CLT Holland - Fabrikant van hoogwaardige en revolutionaire autoliften, parkeerliften en car lifts voor bedrijven en particulieren