Over CLT

Car Lift Technologies (CLT) is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de fabricage en montage van bovengrondse (UPparkers) en ondergrondse (DOWNparkers) parkeerliftsystemen. Het bedrijf bestaat uit een team van gepassioneerde technici met een hart voor het bedrijf en product.

Het bedrijf is opgericht door twee specialisten die liefde hebben voor het ontwerpen en produceren van hoogwaardige, veilige en betrouwbare autoliften

Werken bij of met CLT? wij zijn voortdurend op zoek naar samenweking en collega’s. neem gerust contact met ons op.

 

Waarom een CLT autolift?

Een ruimtebesparende parkeeroplossing

Car Lift Technologies (CLT) biedt high-tech parkeeroplossingen voor particulieren en bedrijven in het binnenstedelijk gebied alsook in het hoger segment luxe woonhuizen.

Veilig parkeren met de uiterst betrouwbare autolift

Een CLT autolift is uiterst hoogwaardig, duurzaam en betrouwbaar. Voortdurend zien we toe op technologische innovaties om onze diverse ontwerpen te evalueren en te verbeteren. Daarbij heeft veiligheid onze hoogste prioriteit. Iedere autolift is ontworpen en gefabriceerd volgens internationale erkende veiligheidsnormen.

Een high-tech autolift geheel aangepast aan uw wensen 

Het CLT parkeersysteem is breed toepasbaar en kan geheel aan uw specifieke wensen of afmetingen worden aangepast en worden voorzien van diverse high-tech opties. Tevens zijn de meeste parkeersystemen ook toegankelijk voor de elektrische rijder door het optionele FILLIE laadsysteem.  Daarnaast is elk systeem zo ontworpen dat het met een beperkte bouwvergunning en binnen een zeer korte uitvoeringsduur realiseerbaar is.

 

Ons Proces

Een parkeerlift die voldoet aan uw persoonlijke behoefte.

Om te voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten wordt elke parkeerlift op maat gemaakt. Hiervoor maken we samen met u een persoonlijk ontwerpplan. Onze werkwijze kent 7 fases:

CLT Holland - Overleg

Overleg

Uw parkeerbehoeften vormen de basis voor uw parkeerlift. Daarom gaan we eerst met u in gesprek. Zaken omtrent de manier waarop u uw parkeerlift wilt gaan gebruiken, garagestructuur, afmetingen en bouweisen komen aan bod.

CLT Holland - Projectvoorstel

Projectvoorstel

Na het eerste consult gaan we aan de slag met de concepttekening van uw parkeerlift en bereiden we een gepersonaliseerd projectvoorstel voor.

CLT Holland - Ontwerp

Ontwerp

Als u het voorstel voor uw garagelift heeft geaccepteerd, finaliseren we het ontwerp.

CLT Holland - Goedkeuring

Goedkeuring

Na het zetten van uw handtekening en het voldoen van de aanbetaling, starten we met het echte werk: de productie van uw parkeerlift.

CLT Holland - Productieproces

Productieproces

Onze hoogwaardige professionals bouwen uw parkeerlift met superieur vakmanschap en aandacht voor detail.

CLT Holland - Transport

Transport

Het autonome Downpaker product wordt kant en klaar geleverd in een betonnen kelderbak. Het Upparker product wordt op locatie in elkaar gezet. We zetten alles in het werk om uw parkeerlift op het afgesproken tijdsstip klaar voor gebruik op te leveren.

CLT Holland - Installatie & Montage

Installatie

En dan is het moment daar: met uiterste nauwkeurigheid gaan onze technici aan de slag met de installatie van uw parkeerlift. Een downparker duurt gemiddeld 3-5 werkdagen voor oplevering. Een upparker parkeersysteem bouwen wij op locatie meestal binnen een werkdag. Tot slot demonstreren wij het systeem en bent u vrij om de voordelen van de parkeerlift zelf te ervaren.