CLT Holland integreert FILLIE PREMIUM LAADSTATIONS

Het ‘Lift up & Park down’ concept van CLT Holland is revolutionair. Het is veilig, high-tech en ruimtebesparend. Het universele concept is geschikt voor iedere situatie. En met het optionele FILLIE Laadsysteem ook toegankelijk voor de elektrische rijder.

Voor de een is het een praktische oplossing voor ruimtegebrek in de dichtbevolkte gebieden. Middenin het centrum wonen kan aangenaam zijn, maar de parkeergelegenheid is vaak een minpuntje. Met het CLT ‘Lift up & Park down’ concept verdubbel of verdriedubbel je het aantal parkeerplekken voor de deur.

Voor de ander is het een esthetische of veilige oplossing. Er is ruimte voldoende op de oprijlaan, maar je wil de spiksplinternieuwe bolide die je niet dagelijks gebruikt niet prominent voor de deur parkeren? Binnen een handomdraai verdwijnt de auto naar een veilige plek in de kelder en komt het ontwerp van de tuinarchitect weer volledig tot zijn recht.

Maar wat als het nieuwe speeltje bijvoorbeeld een Tesla Roadster is? In dat geval is het optionele universele FILLIE laadstation een welkome vriend. Zowel het inbouw, het opbouw als het stand-alone model zijn te integreren in het fantastische product van CLT Holland.